Waar kun je bij ons voor terecht?

 

Strategisch communicatieadvies

Positioneringsvraagstukken, verandertrajecten, een nieuwe koers voor jouw organisatie…daar maak je ons heel blij mee. We helpen je graag om de communicatie rondom deze vraagstukken te vatten in een gedegen en praktisch uitvoerbaar communicatieplan waar jij direct mee aan de slag kunt. Heb je liever dat we daar ook bij ondersteunen? Geen enkel probleem, dat doen we met plezier.

Communicatieadvies bij campagnes of projecten

Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij de communicatie rondom een specifieke campagne of project? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze brede ervaring met externe en interne projecten, zowel gericht op merk- als marketingcommunicatie, is geen communicatievraagstuk ons vreemd.

Tekstschrijven en communicatiemiddelen produceren

Tekstschrijven is onze tweede natuur, niets zo mooi als een lege pagina die gevuld moet worden. Onze teksten zijn duidelijk, aantrekkelijk en goed afgestemd op de doelgroep. Hebben we het over webteksten, dan houden we uiteraard rekening met de SEO-eisen. En ook bij de totstandkoming van het communicatiemiddel (zoals een (e-mail)nieuwsbrief of relatiemagazine) waar die teksten uiteindelijk gebruikt gaan worden, kun je onze hulp inschakelen.

 

Interesse gewekt?

Neem contact op met Jennifer (jennifer@pzcommunicatie.nl of +31611407832)
of Manon (manon@pzcommunicatie.nl of +31628104069).